Monday, March 4, 2013

New Collection

New collection updated.  To make purchase, please go to our official website http://kimisonweb.com








5 comments:

cemomoi said...

ngintai sini juga

Anonymous said...

salam...owner blog ni kawan mama saya kan ? kawan hanizah..ni auntie kimi kan yg dulu pernah dtg rumah tu?

ni anak sulung hanizah.
auntie sehat? maju dah bisnes auntie. klau mama sehat smpai sekarang mesti mama pon macam auntie. entah2 partner dlm bisnes.

semoga bisnes auntie makin maju.


cuma nak tanya , auntie tau password blog mama yg hooneydiy.blogspot tu??

tanya mama dia tak ingat..

Anonymous said...

03 42977785..kalau auntie ingat mama, auntie kol la. ni number rumah

tapi hani tak pasti mama ingat auntie lagi tak.

ni number hani 012 9748763

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)